Pantech Vega Iron 2 apare În imagini hands on, se pare că nu vine cu CPU Snapdragon 805

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.356 ori
<b>Pantech Vega Iron 2 apare În imagini hands on, se pare că nu vine cu CPU Snapdragon 805</b>Numele Pantech Vega Iron 2 și-a făcut prima oară apariția în lună martie, atunci când se zvonea că acesta va fi un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 805. Ei bine, iată că terminalul apare din nou, de această dată în imagini hands on...

Numele Pantech Vega Iron 2 și-a făcut prima oară apariția în lună martie, atunci când se zvonea că acesta va fi un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 805. Ei bine, iată că terminalul apare din nou, de această dată în imagini hands on și aparent a renunțat la acel CPU.

Conform site-ului coreean Ruliweb, noul Vega Iron nu va avea acel CPU la interior, ci un Snapdragon 801, cel folosit pe flagshipurile actuale de la Sony, Samsung și HTC. Aceeași sursă afirmă că noul telefon Pantech măsoară 7.9 mm în grosime și vine cu un display AMOLED de 5.3 inch, cu rezoluție 1080p. în plus, el este dotat cu 3 GB RAM, o baterie de 3140 mAh și rulează Android 4.4 KitKat.

Pantech Vega Iron 2

Ca și modelul Vega Iron de anul trecut, Iron 2 are o ramă metalică care îi asigură o construcție solidă. Acest model trebuie să debuteze în curând, mai ales că și pagina de Facebook a celor de la Pantech confirmă acest lucru. între timp aflați că Pantech mai pregătește un telefon bine dotat, modelul IM-A888S, care va avea display cu rezoluție de 1440 x 2560 pixeli și procesor Snapdragon 805.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×