Nokia X dezasamblat; Iată imagini cu câteva componente

1.220 ori
<b>Nokia X dezasamblat; Iată imagini cu câteva componente</b>Nokia X, primul telefon Nokia cu Android a apărut într-o serie de imagini în care îl vedem dezasamblat și observăm detaliile componentelor sale. Remarc că acest terminal nu este deloc complex la interior. Există 24 de componente separate, dintre...

Nokia X, primul telefon Nokia cu Android a apărut într-o serie de imagini în care îl vedem dezasamblat și observăm detaliile componentelor sale. Remarc că acest terminal nu este deloc complex la interior.

Există 24 de componente separate, dintre care 11 sunt șuruburi. Cu puțină migală orice om de rând ar putea repara acest telefon, dacă are toate componentele ce trebuie înlocuite, ceea ce sună bine. Observăm și mecanismul camerei, difuzorul, placă de bază și alte câteva circuite. Nu vedem nici urmă de baterie în aceste fotografii, ceea ce mi se pare bizar.

download11212121212.png

Vă reamintesc că Nokia X a fost prezentat oficial la MWC 2014, în cadrul unui eveniment la care am participat și noi, prin trimisul nostru. Acest telefon va costa în jur de 89 de euro și vine cu un display de 4 inch, un IPS cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, un procesor dual core Snapdragon și 512 MB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×