Vodafone afișează la precomandă noul flagship Samsung Galaxy S5

951 ori
<b>Vodafone afișează la precomandă noul flagship Samsung Galaxy S5</b>După ce în cursul acestei săptămâni operatorul Orange a anunțat faptul că noul Galaxy S5 este disponibil pentru precomandă, acesta având un preț care începe de la suma de 249 euro și ajunge până la 699 euro la liber, iată că și Vodafone...

După ce în cursul acestei săptămâni operatorul Orange a anunțat faptul că noul Galaxy S5 este disponibil pentru precomandă, acesta având un preț care începe de la suma de 249 euro și ajunge până la 699 euro la liber, iată că și Vodafone anunță disponibilitatea la precomandă pentru acest produs.

De asemenea, telefonul și-a făcut apariția la precomandă și la unii retaileri, cum ar fi evoMAG, unde terminalul în cauză costă 3.149 lei (703 euro) în versiunea de 16 GB. Cei de la Vodafone ne invită prin intermediul site-ului propriu să completăm o serie de date personale prin care vom fi anunțați pe mail atunci când produsul va intra în etapa de pre-comandă.

Deși Vodafone nu precizează prețurile oficiale pentru Samsung Galaxy S5, ne așteptăm ca acestea să fie situate la valori asemănătoare cu prețurile impuse de Orange, respectiv evoMAG. Debutul global a lui Galaxy S5 va fi luna viitoare, pe data de 11 aprilie, moment în care cel mai probabil vor fi livrate și primele pre-comenzi efectuate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×