Nokia X este telefonul cu Android pe care Îl așteptăm cu toții; Normandy rebranduit!

1.552 ori
<b>Nokia X este telefonul cu Android pe care Îl așteptăm cu toții; Normandy rebranduit!</b>Se pare că proiectul Nokia Normandy s-a rebranduit, dacă ne luăm după cel mai nou tweet al lui @evleaks.&nbsp;Numele handsetului ar fi acum Nokia X și tind să cred că e vorba de un nume real, deoarece sursa are o reputație foarte bună, mai ales...

Se pare că proiectul Nokia Normandy s-a rebranduit, dacă ne luăm după cel mai nou tweet al lui @evleaks. Numele handsetului ar fi acum Nokia X și tind să cred că e vorba de un nume real, deoarece sursa are o reputație foarte bună, mai ales legată de scăpări Nokia.

în ciuda schimbării de nume, mă îndoiesc că acest device va ajunge în magazine cu numele Nokia X. E încă neclar dacă el va exista, deși abundența de scurgeri de informații din ultima vreme mă face să cred că da. Au apărut în această săptămână și zvonuri legate de o lansare a handsetului la Mobile World Congress 2014 sau cel târziu pe 25 martie, dintr-un motiv sau altul.

Două aspecte mă fac să mă îndoiesc de lansarea acestui terminal: primul, înglobarea serviciilor și telefoniei Nokia în Microsoft și doi, permisiunea celor de la Google pentru o interfață atât de mult customizata pentru Android. în plus, mi-e greu să îmi imaginez ce preț ar face atractiv un telefon cu rezoluție mică, ecran de 4 inch și dotări destul de modeste în 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×