Iñaki Berroeta, șeful Vodafone România va părăsi compania de la 1 martie

1.204 ori
<b>Iñaki Berroeta, șeful Vodafone România va părăsi compania de la 1 martie</b>I&ntilde;aki Berroeta, președinte și CEO al companiei Vodafone România va părăsi filiala autohtonă pentru a conduce Vodafone Hutchinson Australia. Mutarea va intra în vigoare de la 1 martie în acest an. &nbsp; în mandatul lui Berroeta Vodafone...

Iñaki Berroeta, președinte și CEO al companiei Vodafone România va părăsi filiala autohtonă pentru a conduce Vodafone Hutchinson Australia. Mutarea va intra în vigoare de la 1 martie în acest an.

în mandatul lui Berroeta Vodafone România a reușit să reînnoiască și să preia licențele de folosire a frecventelor radio pentru comunicații mobile de voce și date până în 2029. Compania a reușit în aceeași perioadă să se poziționeze drept primul operator ce oferă servicii LTE la nivel local. Spaniolul a fost numit la șefia Vodafone România în decembrie 2010, după 3 ani petrecuți în fruntea Vodafone Malta.

în ultimii 3 ani Iñaki Berroeta a fost inclus de fiecare dată în topul celor mai admirați 100 de CEO din România. Vodafone România este operatorul numărul 2 al pieței locale, cu afaceri de 769 milioane de euro în 2013 și cu 3500 de angajați. Deocamdată nu avem un nume nou pentru șefia companiei, dar sunt sigur că îl vom afla în maxim o lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×