Modelul roșu de Nexus 5 apare Într-o imagine hands on, variantele colorate se lansează luna viitoare În Asia

Autor:  | Publicat în:  LG 871 ori
<b>Modelul roșu de Nexus 5 apare Într-o imagine hands on, variantele colorate se lansează luna viitoare În Asia</b>Ieri aflam că Nexus 5 va sosi în curând și în variante colorate, pe lângă cea albă și neagră standard, iar azi vedem deja o imagine hands on cu un Nexus 5 pe roșu. Telefonul a primit review la Mobilissimo.ro luna trecută și este cel mai...

Ieri aflamNexus 5 va sosi în curând și în variante colorate, pe lângă cea albă și neagră standard, iar azi vedem deja o imagine hands on cu un Nexus 5 pe roșu. Telefonul a primit review la Mobilissimo.ro luna trecută și este cel mai ieftin handset cu procesor Snapdragon 800 pe care îl puteți cumpăra.

Nexus 5 cel roșu va debuta comercial în Vietnam în Februarie sau Martie, conform sursei scăpării și bănuiesc că va sosi și în Europa la puțin timp după. și o versiune galbenă urmează să vină apoi și înainte să vă bucurați prea tare, aflați că această imagine poate fi un fals. Dacă este să speculăm, am putea deduce că LG și Google sunt încântate de vânzările lui Nexus 5.

Cum vine asta? Păi e simplu: ce companie serioasă ar mai scoate variante de culoare ale unui handset care nu se vinde bine? Spre exemplu, Nexus 4 nu prea a fost apreciat de noi la review și nici nu cred că s-a vândut prea bine. Ați văzut vreo variantă a sa colorată? Nu, deci e destul de clară ideea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×