Nokia X3-02, un model mid-range scapat pe web in China

Autor:  | Publicat în:  Nokia 24.479 ori
<b>Nokia X3-02, un model mid-range scapat pe web in China</b>Am mai auzit numele Nokia X3 si cu cateva luni in urma, cand cunosteam acest terminal drept un model mid-range, cu design tip slider si bazat pe OS-ul S40. Ei bine, iata ca telefonul a poposit in China, unde va fi disponibil in varianta CDMA si a fost...

Am mai auzit numele Nokia X3 si cu cateva luni in urma, cand cunosteam acest terminal drept un model mid-range, cu design tip slider si bazat pe OS-ul S40. Ei bine, iata ca telefonul a poposit in China, unde va fi disponibil in varianta CDMA si a fost scapat pe web sub numele de X3-02.

X3-ul slider a devenit acum un candybar, iar specificatiile amintesc mai degraba de un low end decat de mid-range. Aparent, terminalul nu va parasi China, iar lista sa de specificatii include un display touch rezistiv de 2.4 inchi, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, conectivitate HSDPA 3.6 Mb/s, WiFi 802.11 b/g si Bluetooth 2.0.

De asemenea, Nokia X3-02 foloseste o camera de 5 megapixeli cu autofocus, suport pentru captura video, dar fara blitz. Memoria interna a noului X3 este de doar 16 MB, dar veti putea folosi carduri microSD pentru mai mult spatiu de stocare. Din pacate, pretul acestui model nu este cunoscut inca, dar stim ca handsetul cu grosime de 9.6 mm va sosi pe piata in trimestrul 3 al acestui an.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×