Nokia X5 (Nokia 5.1 Plus) ar fi primit o nouă dată de lansare

628 ori
<b>Nokia X5 (Nokia 5.1 Plus) ar fi primit o nouă dată de lansare</b>Începutul săptămânii ne aduce și câteva detalii legate de lansarea lui Nokia X5 în China, eveniment care trebuia să aibă loc săptămâna trecută. Totuși din cauza unor probleme cu locația s-a ajuns la amânarea debutului și programarea

Nokia X5 aka Nokia 5.1 Plus trebuia să fie lansat cu câteva zile în urmă, dar probleme cu sala evenimentului au dus la amânarea lansării. Acum aflăm că Nokia X5/ Nokia 5.1 Plus ar fi primit o nouă dată de lansare. Aflaţi despre ce e vorba mai jos.

Nokia X5 ar fi trebuit să debuteze pe 11 iulie, dar în ultima clipă HMD a postat pe Weibo că evenimentul din Shanghai a fost anulat. Se întâmplă şi la case mai mari... Au venit evident şi scuze şi acum aflăm că evenimentul a fost reprogramat pentru dată de 17 iulie. Deocamdată e doar insider info şi nu e bătută în cuie acea dată. Nokia X5 este versiunea pentru China a noului telefon, în vreme ce modelul internaţional este cunoscut drept Nokia 5.1 Plus.

Terminalul va avea acelaşi hardware în ambele regiuni, dar un Android modificat în China şi unul curat la nivel internaţional. Puteţi privi acest Nokia X5 ca un soi de Nokia X6 (2018) mai lite, sosind cu breton, ecran IPS LCD de 5.86 inch şi aspect 19:9, plus procesor MediaTek Helio P60 şi până la 6 GB RAM. Va fi şi o variantă de bază cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, costând doar 120 de dolari.

Modelul cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare va costa şi el puţin, doar 150 de dolari. În spate găsim o cameră de 13 MP + 5 MP, care ştie şi captură Bokeh, iar ecranul va oferi o rezoluţie HD+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×