Primul smartphone Samsung cu Android Go a primit certificarea FCC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 477 ori
<b>Primul smartphone Samsung cu Android Go a primit certificarea FCC</b>După ce l-am văzut listat în GeekBench și am aflat că este testat pe mai multe piețe, iată că smartphone-ul Samsung Galaxy J2 Core - primul terminal Android Go al companiei sud-coreene bifează și certificarea FCC. Pe această cale descoperim

Creşte numărul de telefoane cu Android Go la bord, pe măsură ce modelele de la Nokia, Alcatel sau ZTE sunt tot mai bine primite de public. Terminalele au Android Oreo la bord, dar într-o variantă lite, care scade consumul de date şi de memorie, cunoscută ca Android Go. Samsung se alătură acestui proiect, iar primul său telefon cu Android Go a primit recent certificarea FCC.

Ştiam că Samsung l-a testat pe zeci de pieţe deja şi că handsetul în cauză a apărut în GeekBench deja. În ultima săptămână a apărut chiar şi un nume pentru produs şi anume Samsung J2 Core. Acum acel smartphone a fost certificat de către autoritatea americană mai sus menţionată şi o particularitate a produsului e faptul că nu va folosi un Android chiar stock, ci va opta pentru o interfaţă personalizată Samsung Experience.

Mi se pare o decizie controversată ce poate duce la lag pe termen lung. FCC a certificat mai multe variante de telefon cu numele de cod următoare: SM-J260G, SM-J260G/DS, SM-J260Y și SM-J260Y/DS. Ne aşteptăm ca telefonul final să coste sub 100 de euro, să aibă 1 GB RAM la bord, ecran de 4.5 inch cu rezoluţie de an 2012, 8 GB stocare şi o cameră de 8 sau 5 MP În spate.

Bateria ar fi de 2500 mAh sau mai puţin.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×