Nokia 6.1 Plus apare în GeekBench înainte de lansarea sa globală

1.894 ori
<b>Nokia 6.1 Plus apare în GeekBench înainte de lansarea sa globală</b>Înainte de lansarea sa globală iată că smartphone-ul Nokia 6.1 Plus se afișează astăzi în benchmark-ul GeekBench alături de câteva dintre specificațiile sale. Descoperim pe această cale faptul că terminalul va sosi echipat cu un procesor

Ştiţi probabil că Nokia X6, un telefon midrange foarte bine primit în China va avea o versiune internaţională cunoscută drept Nokia 6.1 Plus. Iniţial HMD Global lansase acel model doar în China, dar a venit apoi rapid după şi a confirmat şi versiunea internaţională. Iar aceasta tocmai a scăpat într-un benchmark.

Nokia 6.1 Plus

Nokia 6.1 Plus a trecut prin GeekBench, obţinând scorurile de 1332 de puncte în testul single core şi 4903 în cel multi core. Debutul global al telefonului este aşteptat pe 19 iulie, iar Hong Kong va fi prima destinaţie. Hardware-ul ar trebui să fie identic cu al versiunii chineze, dar software-ul va fi diferit. În vreme ce Nokia X6 rulează Android cu o interfaţă custom Nokia, Nokia 6.1 Plus va avea un Android pur, vanilla şi stock.

Testul GeekBench indică prezenţa a 4 GB RAM la bordul acestui device, dar ar trebui să existe şi o versiune cu 6 GB RAM. Vă reamintesc că Nokia X6/ Nokia 6.1 Plus vine cu un ecran de 5.8 inch, cu rezoluție de 2280 x 1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 636 şi o baterie de 3060 mAh. Are sticlă în faţă şi spate şi vine cu o cameră principală duală, de 16 MP + 5 MP, plus o cameră frontală de 16 MP.

Are şi scanner de amprente, port USB Type-C şi breton, iar preţul ar trebui să fie în jur de 250 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×