Nokia X6 (2018) ar putea rămâne o exclusivitate chineză, dar HMD are planuri internaţionale pentru Nokia X5, Nokia X7, Seria N, C, X

932 ori
<b>Nokia X6 (2018) ar putea rămâne o exclusivitate chineză, dar HMD are planuri internaţionale pentru Nokia X5, Nokia X7, Seria N, C, X</b>Proaspătul lansat Nokia X6 (2018) se pare că va rămâne doar pe piața din China, un semn al acestei decizii fiind reprezentat și de către faptul că device-ul nu dispune de optică ZEISS care de obicei apare pe telefoanele aduse în Europa și în alte

Nokia X6 (2018) e cu siguranţă vedeta zilei de azi, terminalul fiind lansat oficial de HMD Global. Sunt şanse să rămână doar în China deocamdată, dar avem indicii că alte modele derivate din seria X vor primi un debut internaţional. Aflaţi despre ce e vorba mai jos.

HMD Global ar fi ales să procedeze precum Nokia cea veche, adică să lanseze terminalele sub serii X, N şi chiar C. În doar câteva ore după debutul lui Nokia X6 cel nou au început să apară tot mai multe indicii că ni se pregătesc şi modele X noi, dar şi unele N şi C. Nokia X5 şi Nokia X7 ar fi gata de debut internaţional, în vreme ce Nokia X6 (2018) rămâne cantonat în China. Seria X ar putea avea breton, camere duale Zeiss si designuri premium, dar dotări high midrange și midrange.

HMD Global şi Nokia datorează multe Chinei, de acolo pornind hype-ul şi vânzările uriaşe pentru Nokia 6 de anul, cel care a repus Nokia pe hartă, după o perioadă grea. Ca să nu mai vorbim de faptul că Foxconn produce terminalele Nokia noi. De aici exclusivitatea chineză pentru X6. Nu aş spune că sunt surprins de faptul că HMD aduce înapoi serii mai vechi, pentru că a tot pariat pe nostalgie în ultima vreme.

Mă gândesc la Nokia 3310 (2017), la Nokia 8110, la revenirea lui Xpress-On şi Sirocco şi acesta e doar începutul. Aşteptăm şi revenirea lui Pureview, a seriei N, care a făcut legendă la Nokia sau poate chiar N-Gage, care are un loc special în inima mea şi a altor câţiva gameri old school. Totuşi, aş spune că HMD trebuie să aibă grijă să nu dilueze brandul Nokia cu prea multe terminale.

Acea greşeală a fost făcută de Sony, LG şi HTC pe parcursul anilor, care s-au irosit cu prea multe serii. Pe de altă parte Nokia se pricepe foarte bine la zona entry level, feature phone şi midrange, deci nu îmi fac griji pentru ei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×