Nokia X 2018 primește certificarea Bluetooth, iar alte 3 noi terminale Nokia sunt aprobate în Rusia

1.075 ori
<b>Nokia X 2018 primește certificarea Bluetooth, iar alte 3 noi terminale Nokia sunt aprobate în Rusia</b>Cu doar câteva zile înainte de lansarea sa oficială, Nokia X varianta modernă primește certificarea Bluetooth, aici fiind menționat modelul cu numele de serie TA-1099. Totodată aflăm că în Rusia au fost certificare alte 3 noi terminale pregătite

Doar 5 zile ne-au mai rămas de așteptare până la debutul lui Nokia X 2018, telefon ce astăzi este confirmat și de către certificarea sa Bluetooth unde apare cu numele de serie TA-1099. Specificațiile au fost deja dezvăluite de către TENAA și design-ul îl știm ca urmare a numeroaselor leak-uri ce au constat în randări de presă, cât și în fotografii reale de care "vinovați" au fost chiar cei de la HMD Global.

Nokia X

Ca dotări vom primi aici un procesor octa-core de 1.8 GHz (probabil Snapdragon 636), un ecran FHD+ de 5.8 inch și variante cu 3, 4 sau 6 GB RAM care vor oferi fie 32 GB, fie 64 GB stocare flash. În spate se va afla o cameră duală de 16 megapixeli, iar pentru selfie-uri vom avea la dispoziție tot o cameră de 16 mpx.

Nokia

Telefonul mai este așteptat cu baterie de 3000 mAh și slot microSD. Cât despre celelalte terminale certificate în Rusia, acestea apar cu numele de serie TA-1075, TA-1116, respectiv TA-1106 și se vehiculează că acestea vor fi cunoscute comercial sub următoarele denumiri: Nokia 5 (2018), Nokia 3 (2018) și Nokia 2 (2018).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×