Nokia X6 (2018) se va lansa global sub denumirea de Nokia 6.1 Plus; Ajunge din 19 iulie în Taiwan și Hong Kong

3.142 ori
<b>Nokia X6 (2018) se va lansa global sub denumirea de Nokia 6.1 Plus; Ajunge din 19 iulie în Taiwan și Hong Kong</b>După multe zvonuri contradictorii iată că avem într-un final vești despre debutul internațional al smartphone-ului Nokia X6 (2018), telefon ce va ajunge la nivel global sub denumirea de Nokia 6.1 Plus. Lansarea este programată pentru data de

Chiar la mijlocul lunii mai finlandezii de la HMD Global lansau pe piața din China un telefon foarte interesant prin prisma raportului preț-specificații și anume Nokia X6 (2018). Deși nu împrumută mai nimic de la predecesorul său lansat în 2009, acest nou telefon a făcut o impresie plăcută printre consumatorii chinezi, înregistrând uriașa cifră de 300.000 rezervări în doar 10 secunde de la deschiderea programului.

Prețul accesibil și dotările i-au îndemnat pe mulți să aleagă achiziția sa și desigur că și cei din afara Chinei au început să prezinte interes pentru acest dispozitiv. După zvonuri referitoare la faptul că telefonul nu va fi lansat internațional au urmat apoi informații contradictorii, iar de curând l-am văzut menționat chiar pe site-ul Google Developers sub denumirea de Nokia 6.1 Plus.

Acum descoperim că pe data de 19 iulie smartphone-ul va ieși din China, urmând a debuta pe piața din Taiwan și Hong Kong sub numele de Nokia 6.1 Plus. Dotările vor fi păstrate și nu ar fi exclus ca Android One să fie prezent pe această variantă destinată pieței internaționale.

Vă reamintesc că prețurile pentru Nokia X6 (2018) pornesc de la 200 dolari în China, sumă asociată modelului cu 4 GB RAM și 32 GB de stocare flash. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×