Nokia X7 îşi dezvăluie panoul frontal şi are breton; Iată ce ştim despre device

1.284 ori
<b>Nokia X7 îşi dezvăluie panoul frontal şi are breton; Iată ce ştim despre device</b>După modelul Nokia X6 (2018) lansat pe piața din China se pare că finlandezii de la HMD Global mai pregătesc un device din această serie X, fiind vorba despre Nokia X7 care la rândul său ar fi o variantă 2018 dacă ținem cont de faptul că

După Nokia X5 şi Nokia X6, următorul pas logic este în mod evident Nokia X7. Terminalul are panoul frontal scăpat pe web azi şi vedem că adoptă în continuare bretonul. Este extensia firească după X5 şi X6 şi ar trebui să fie upgradat la capitolul cameră, RAM şi procesor.

Nu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar a mai fost un Nokia X7 la un moment dat şi chiar eu l-am testat. Avea 4 difuzoare, câte unul în fiecare colţ şi era o bestie multimedia. Designul era futurist, combinând un romb cu un dreptunghi ca format. Părea un fel de Nokia N8 mai aerodinamic. Acest panou frontal ar proveni din fabrica FIH, iar acest device ar urma să fie un urmaş sau înlocuitor pentru Nokia 7 Plus.

Nokia X7

Ştim că HMD Global lucrează la un telefon cu procesor Snapdragon 710, cu numele de cod Phoenix. Ar putea fi chiar acest Nokia X7. Judecând după mărimea panoului faţă de cea a mâinii din imagine e posibil ca acest panou să fie mai mare de 6 inch. Zvonurile afirmă că acest smartphone va sosi la mijlocul lunii septembrie, la preţul de 252 euro. Sursa acestei scăpări afirmă că Nokia mai pregăteşte şi un telefon cu 5 camere în spate, iar acela nu va avea breton.

El va sosi în trimestrul 4 al acestui an. Dacă ar fi să fac predicţii pentru Nokia X7 aş ghici că are procesor Snapdragon 710, cameră duală cu Bokeh, rezoluţie Full HD+ şi până la 6 GB RAM. De vreme ce IFA 2018 începe săptămâna viitoare, iar HMD a anunţat că nu va avea terminale acolo, e posibil să vedem noile modele pe final de an sau chiar în 2019.

Nokia X7 ar putea sa aibă un nume diferit in afara Chinei, poate un Nokia 7.1 să zicem. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×