Nokia X7 îşi arată spatele argintiu şi negru în noi fotografii hands on

969 ori
<b>Nokia X7 îşi arată spatele argintiu şi negru în noi fotografii hands on</b>Deși cei de la HMD Global nu vor aduce pe piață un flagship pe acest final de an, vom avea parte de un telefon poate la fel de interesant și anume Nokia X7 a.k.a Nokia 7.1 Plus. Acesta din urmă va fi numele purtat de handset la nivel global

Pe parcursul ultimei luni s-au clarificat câteva aspecte cu privire la strategia celor de la HMD Global pentru lansări viitoare: Nokia 9 Penta Lens este amânat până în 2019, iar pe final de an se axează pe Nokia X7. Telefon high midrange cunoscut şi ca Nokia 7.1 Plus, acest device a scăpat de multiple ori în ultima vreme şi acum reapare în fotografii hands on, care îi dezvăluie totuşi spatele, nu faţa.

Nokia X7

Ultimele scăpări ne prezentau panoul său frontal, atât în variante cu şi fără breton. Acum vedem mai degrabă spatele, pe argintiu sau negru şi remarcăm accentul de culoare al cititorului de amprente. Pare să fie un accent de "cupru" pe varianta argintie, care are aceaaşi nuantă şi pe rama metalică. Versiunea neagră are un inel cu accent alb pe cititorul de amprente, iar lateral nu vedem exact care e culoarea ramei. Parcă întrezăresc totuşi şi acolo ceva accente roşiatice "cupru".

Nokia X7

Designul este unul clasic deja cu sticlă în spate/față și ramă metalică şi cu o cameră protuberantă care mă duce cu gândul la cea a lui Nokia 8 Sirocco sau Nokia 7 Plus. Cunoscut în China ca Nokia X7 (2018) şi la nivel internaţional ca Nokia 7.1 Plus, acest terminal ar urma să vină cu Android One în următoarea lună, cu un corp unibody şi cameră duală cu optică Zeiss.

Ar trebui să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 710 la interior, 4 sau 6 GB RAM, baterie de 3800 sau 4000 mAh şi un ecran de 5.9 inch Full HD+ cu panou IPS LCD. Imaginaţi-vă un Nokia X5 sau X6 mai mare şi mai bine dotat şi aţi prins ideea. Aştept un preţ pe la 300 de euro, maxim 400.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×