LG V40 ThinQ scapă în randări pentru presă, cu 5 camere la bord şi breton

1.038 ori
<b>LG V40 ThinQ scapă în randări pentru presă, cu 5 camere la bord şi breton</b>Îl vedem astăzi și pe LG V40 ThinQ expus prin intermediul unei randări pentru presă, phablet pe care sud-coreenii l-ar putea aduce în această toamnă pe piață. Exact cum se vehicula la un moment dat și acest dispozitiv urmează a opta pentr

Teoria cu LG V40 ThinQ şi 5 camere la bord revine azi, de această dată şi cu dovezi. E vorba despre randări pentru presă, care tocmai au scăpat pe web şi arată destul de credibil. Evident nu lipseşte bretonul.

LG V40

Terminalul care va sosi în această toamnă are o cameră triplă în spate, aliniată orizontal, iar în față avem încă două camere pentru selfie. Acesta va fi un smartphone high end, cu procesor Snapdragon 845 şi cu noi funcţii AI upgradate. Corpul rămâne îngust ca la LG G7 ThinQ şi avem şi un panou frontal curbat pe margini şi un panou spate din sticlă. Amplasarea bliţului LED lângă cameră mi se pare neinspirată şi inestetică.

LG V40

E interesant că avem un jack audio la bord, în ciuda trendurilor actuale. Ecranul lui LG V40 ar trebui să fie un P-OLED de cel puţin 6.3 inch, poate chiar 6.5 sau 6.7 inch. Va rula Android 9.0 Pie şi dacă ne luăm după data afişată pe ecran, 16 noiembrie atunci este momentul când ar trebui să vină handsetul. Prima impresie? Telefonul arată mai bine decât Pixel 3 XL. Să vedem şi ce are special faţă de competiţie şi mă gândesc aici la viitoarele iPhone-uri, la Note 9 şi la Pixel 3 XL.

Să nu vă mire un preţ de 900 sau 1000 de euro aici. Nu m-ar mira să vad si o variantă cu 8 GB RAM, stabilizare optică pentru camerele din spate și zoom hibrid 5X. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×