Nokia X9, un telefon concept cu camera de 12 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Concepte 11.849 ori
<b>Nokia X9, un telefon concept cu camera de 12 megapixeli</b>Seria X a celor de la Nokia se pregateste sa beneficieze de tot mai multe modele noi, printre care se numara si conceptul de mai jos, Nokia X9. Terminalul este bazat pe designul lui X6, dar vine cu cateva functii in plus foarte impresionante. Trebuie sa...

Seria X a celor de la Nokia se pregateste sa beneficieze de tot mai multe modele noi, printre care se numara si conceptul de mai jos, Nokia X9. Terminalul este bazat pe designul lui X6, dar vine cu cateva functii in plus foarte impresionante.

Trebuie sa mentionam din start ca acest telefon incorporeaza o camera de 12 megapixeli, probabil si motivul pentru care este atat de gros. Aceasta suporta captura video HD, iar specificatiile terminalului includ si un port HDMI, taste dedicate Facebook si Twitter, dar si un modul quad LED pentru camera.

nokia x9 12 megapixel cameraphone

Ecranul lui Nokia X9 este unul capacitiv, iar dotarile acestui model concept includ si un slot pentru carduri microSD, conectivitate dual micro USB si suport pentru notificari push. Muzica poate fi impartita si cu alti utilizatori prin metoda Over the Air, fie ca e vorba de un playlist sau un album intreg.

Va deveni vreodata acest design un telefon real?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×