Niko, un robot bazat pe Nokia N900, prezentat in actiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.360 ori
<b>Niko, un robot bazat pe Nokia N900, prezentat in actiune (Video)</b>Daca v-a surprins robotelul controlat de un telefon Android, iata ca o isprava similara se poate realiza si cu un smartphone Nokia. In acest caz este vorba de Nokia N900, terminalul Maemo cu reclamele cele mai cool ale companiei finlandeze. Robotul al...

Daca v-a surprins robotelul controlat de un telefon Android, iata ca o isprava similara se poate realiza si cu un smartphone Nokia. In acest caz este vorba de Nokia N900, terminalul Maemo cu reclamele cele mai cool ale companiei finlandeze. Robotul al carui creier este respectivul terminal poate fi admirat mai jos si in actiune la finalul articolului.

Suntem siguri ca printre dumneavoastra se numara si fani LEGO, care vor fi incantati sa afle ca acest gadget este fabricat folosind componente LEGO Mindstorm NXT 2.0. N900 este "creierul" robotului Niko, care a fost construit in cateva saptamani. El este capabil sa faca o fotografie de fiecare data cand se intalneste cu un obstacol, fiind capabil si de orientare in spatiu.

Atunci cand robotul va fi finalizat, el va putea sa posteze mesaje pe Twitter, plus imagini, descriind parcursul sau si traseul urmat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×