Nokia XL Dual SIM disponibil acum la Quickmobile.ro; Preț măricel..

1.434 ori
<b>Nokia XL Dual SIM disponibil acum la Quickmobile.ro; Preț măricel..</b>Dacă vreți ca juniorul vostru să primească un telefon mobil de Ziua Copilului, pe 1 iunie, atunci puteți achiziționa noul Nokia XL Dual SIM. Vândut de către Quickmobile.ro la noi în țară, acest model costă 799 lei (preț destul de mare) și se...

Dacă vreți ca juniorul vostru să primească un telefon mobil de Ziua Copilului, pe 1 iunie, atunci puteți achiziționa noul Nokia XL Dual SIM. Vândut de către Quickmobile.ro la noi în țară, acest model costă 799 lei (preț destul de mare) și se află în stoc.

în ultima săptămână am realizat la Mobilissimo.ro recenzia lui Nokia X, iar varianta XL aduce o diagonală mai mare și un ecran IPS LCD cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Acesta este un telefon cu ecran de 5 inch și cu o baterie care asigură până la 16 ore de convorbiri 2G. La interior se afla același procesor Snapdragon S4 Play ca și pe Nokia X, iar ca OS avem Android 4.1.2 cu experiența Nokia aplicată peste și faimosul Fastlane la pachet.

Nokia XL măsoară 10.9 mm în grosime și dispune de o cameră de 5 megapixeli cu panorama, mărime a senzorului de 1/4 inch, blitz LED și autofocus. Mă aștept ca această cameră să fie măcar la fel de bună ca și cea de pe Nokia Lumia 520. în plus, avem parte și de o cameră frontală de 2 MP, 4 GB memorie internă, slot microSD și 768 MB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×