Panoul spate a lui iPhone 6 apare Într-o imagine ce confirmă prezența unui singur bliț LED

646 ori
<b>Panoul spate a lui iPhone 6 apare Într-o imagine ce confirmă prezența unui singur bliț LED</b>După ce anterior am asistat la o avalanșă de leak-uri ce au constat în machete de iPhone 6, iată că acum o nouă fotografie spion ne oferă o privire mai detaliată asupra panoului spate ce va fi adoptat de către viitorul iPhone. &nbsp; Din punct...

După ce anterior am asistat la o avalanșă de leak-uri ce au constat în machete de iPhone 6, iată că acum o nouă fotografie spion ne oferă o privire mai detaliată asupra panoului spate ce va fi adoptat de către viitorul iPhone.

Din punct de vedere al design-ului, acest panou spate se aseamănă în mare parte cu machetele de iPhone 6 ce au tot scăpat pe web. Vedem un design cu margini rotunjite similar cu cel de pe Apple iPod Touch. De asemenea, observăm și faptul că succesorul lui iPhone 5s va sosi doar cu un singur bliț LED.

Se așteaptă ca iPhone 6 să sosească pe piață în două variante cu mărimi diferite ale display-ului, 4.7 inch, respectiv 5.5 inch. Aflăm și faptul că deși panoul din imaginea de mai sus are o tentă de culoare verde, aceasta este doar o folie de protecție, urmând ca odată ajuns pe piață, iPhone 6 să fie disponibil pe auriu, argintiu și gri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×