Nokia XpressMusic 5800 are probleme cu difuzoarele si conectivitatea in SUA

2.014 ori
<b>Nokia XpressMusic 5800 are probleme cu difuzoarele si conectivitatea in SUA</b>Nu totul e roz acum ca faimosul telefon Nokia cu touchscreen si functii muzicale a poposit in SUA. Forumurile si diversi specialisti de pe web anunta ca handsetul Nokia 5800 XpressMusic nu se conecteaza la retelele 3G. Cei de la Engadget Mobile confirma...

Nu totul e roz acum ca faimosul telefon Nokia cu touchscreen si functii muzicale a poposit in SUA. Forumurile si diversi specialisti de pe web anunta ca handsetul Nokia 5800 XpressMusic nu se conecteaza la retelele 3G.

Cei de la Engadget Mobile confirma informatia, ceea ce este destul de grav, atat pentru producator, cat si pentru operatorii locali. Retelele GSM functioneaza perfect, dar nici urma de conectivitate UMTS sau HSDPA pe handset. Din aceeasi categorie a problemelor telefonului iese in evidenta un bug al difuzoarelor sale.

Mobile-Review pune problema difuzorului pe seama umiditatii, iar singura solutie (daca va aflati in SUA), ar fi sa cumparati un 5800 XpressMusic fabricat in februarie. Totusi, daca folositi un handset afectat de problemele mai sus mentionate, puteti inlocui partile defectuoase prin intermediul service-urilor Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×