Update de ROM pentru HTC Touch Diamond

2.259 ori
<b>Update de ROM pentru HTC Touch Diamond</b>E bine de stiut ca HTC nu a uitat de produsele sale mai vechi, acum ca o noua generatie de terminale isi pregateste sosirea pe piata. Astfel, aflam ca HTC Touch Diamond tocmai a primit un update de ROM, asupra caruia vom arunca o privire in randurile...

E bine de stiut ca HTC nu a uitat de produsele sale mai vechi, acum ca o noua generatie de terminale isi pregateste sosirea pe piata. Astfel, aflam ca HTC Touch Diamond tocmai a primit un update de ROM, asupra caruia vom arunca o privire in randurile urmatoare.

Noul ROM, disponibil aici vine cu numeroase imbunatatiri si buguri rezolvate, cum ar fi cel care innegrea ecranul Preview atunci cand porneati meniul Camera, in vreme ce telefonul folosea alte aplicatii. De asemenea, a fost corectata si problema care "taia" din clipurile video o portiune in timpul vizionarii si bugul care facea ca muzica sa se opreasca 10 minute in timp ce o ascultati la difuzorul telefonului.

Daca ati avut probleme cu primirea MMS-urilor in vreme ce handsetul era in mod standby sau cu ascultarea unei melodii prin intermediul tabului Music din TouchFLO 3D, atunci ambele au disparut datorita update-ului. Desi unele dintre aceste probleme pot parea minore, exista utilizatori care chiar s-au confruntat cu ele, fiind nevoiti sa reseteze telefonul pentru a asculta o melodie, de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×