Telefonul pantof, ideal pentru criza economica

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.394 ori
<b>Telefonul pantof, ideal pentru criza economica</b>Daca va simtiti un James Bond autohton, puteti opta pentru un ceas telefon elegant sau poate pentru mai amuzantul telefon-pantof. Acesta a fost creat de catre Paul Gardner-Stephen un cercetator australian, de la Universitatea Flinders. Produsul a ajuns...

Daca va simtiti un James Bond autohton, puteti opta pentru un ceas telefon elegant sau poate pentru mai amuzantul telefon-pantof. Acesta a fost creat de catre Paul Gardner-Stephen un cercetator australian, de la Universitatea Flinders.

Produsul a ajuns deja pe piata, din cate stim, iar doctorul Paul afirma ca acest terminal are de fapt un scop biomedical. Initial produsul trebuia sa fie o parte a decorului unei piese de teatru, dar acum ideea s-a transformat in ceva util, Paul mentionand faptul ca un gadget aflat in pantofi ar fi perfect pentru masurarea pulsului, tensiunii si oxigenarii sangelului, dar si a transmiterii datelor catre doctori.

Telefonul a fost creat prin scobirea calcaielor a 2 pantofi si indesarea unui telefon intr-unul din acestia, in vreme ce in celalalt a fost introdus un headset Bluetooth. Produsul final este rezistent la apa, datorita unui strat protector de plastic si puteti admira telefonul pantof in actiune in urmatorul clip:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×