Telefonul pantof, ideal pentru criza economica

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.495 ori
<b>Telefonul pantof, ideal pentru criza economica</b>Daca va simtiti un James Bond autohton, puteti opta pentru un ceas telefon elegant sau poate pentru mai amuzantul telefon-pantof. Acesta a fost creat de catre Paul Gardner-Stephen un cercetator australian, de la Universitatea Flinders. Produsul a ajuns...

Daca va simtiti un James Bond autohton, puteti opta pentru un ceas telefon elegant sau poate pentru mai amuzantul telefon-pantof. Acesta a fost creat de catre Paul Gardner-Stephen un cercetator australian, de la Universitatea Flinders.

Produsul a ajuns deja pe piata, din cate stim, iar doctorul Paul afirma ca acest terminal are de fapt un scop biomedical. Initial produsul trebuia sa fie o parte a decorului unei piese de teatru, dar acum ideea s-a transformat in ceva util, Paul mentionand faptul ca un gadget aflat in pantofi ar fi perfect pentru masurarea pulsului, tensiunii si oxigenarii sangelului, dar si a transmiterii datelor catre doctori.

Telefonul a fost creat prin scobirea calcaielor a 2 pantofi si indesarea unui telefon intr-unul din acestia, in vreme ce in celalalt a fost introdus un headset Bluetooth. Produsul final este rezistent la apa, datorita unui strat protector de plastic si puteti admira telefonul pantof in actiune in urmatorul clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×