Nokia XpressPrint, serviciu mobil de printare a pozelor

1.068 ori
<b>Nokia XpressPrint, serviciu mobil de printare a pozelor</b>Utilizatorii Nokia pot acum sa printeze poze sau felicitari direct de pe telefonul mobil prin intermediul serviciului Nokia XpressPrint, furnizat de catre cei de la CeWe Color. Puteti sa comandati cele mai originale felicitari direct pe telefonul...

Utilizatorii Nokia pot acum sa printeze poze sau felicitari direct de pe telefonul mobil prin intermediul serviciului Nokia XpressPrint, furnizat de catre cei de la CeWe Color.

Puteti sa comandati cele mai originale felicitari direct pe telefonul dumneavoastra Nokia din seria N, iar primele 10 printari sunt gratuite. De asemenea puteti accesa site-ul pentru a printa poze, albume foto si felicitari direct de pe site. Serviciul CeWe Color va permite sa obtineti varianta printata a pozelor pe care tocmai le-ati facut printr-un singur click.

Imaginile dumneavoastra vor fi trimise la adresa dorita oriunde in Europa, in doar 3 zile. Pentru a folosi serviciul va trebui sa descarcati si sa instalati cea mai noua versiune a aplicatiei Nokia XpressPrint pe telefonul dumneavoastra Nokia din seria N. Selectati imaginea dorita, numarul de printuri, setarile pozei si veti obtine felicitarea dorita. Puteti de asemenea sa faceti comanda pentru obiecte pe care sa fie printata imaginea dumneavoastra, cadouri cum ar fi cani sau tricouri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×