Iron Man, jocul pentru telefonul mobil

2.913 ori
<b>Iron Man, jocul pentru telefonul mobil</b>Dupa ce Iron Man, jocul a facut furori pe Sony PlayStation 3 si PC, a venit momentul ca acest titlu sa fie lansat si intr-o varianta pentru telefonul mobil, bazata pe filmul cu acelasi nume. Cei de la Hands-On Mobile se vor ocupa de lansarea sa, acestia...

Dupa ce Iron Man, jocul a facut furori pe Sony PlayStation 3 si PC, a venit momentul ca acest titlu sa fie lansat si intr-o varianta pentru telefonul mobil, bazata pe filmul cu acelasi nume.

Cei de la Hands-On Mobile se vor ocupa de lansarea sa, acestia avand experienta jocurilor pentru telefoane mobile "X-Men: The Last Stand" si "Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer". In plus, aceeasi companie va lansa un joc inspirat dupa noul film Hulk. Jocul pentru mobile Iron Man este un shoot-em-up verticall scroller, dupa cum puteti observa din screenshotul de mai sus. Gamerii vor vizita numeroase locatii din film, in timp ce vor impusca tot ce misca.

Joaca Iron Man pe Mobil

Observam o predilectie  a celor de la Hands-On Mobile pentru jocurile cu supereroi, astfel ca banuim ca acesta nu este ultimul release al lor din lumea benzilor desenate Marvel. Acum ramane doar sa achizitionam un telefon LG Iron Man, pentru a beneficia de toate continuturile asociate acestui fenomen si pentru a juca titlul pe un terminal cu acelasi nume.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×