Nook tablet vs Kindle Fire - tablete cu potențial

1.776 ori
<b>Nook tablet vs Kindle Fire - tablete cu potențial</b>Kindle Fire se poate spune că are un rival pe seama sa în tableta dezvoltată de Barnes&Noble și Amazon deja gândește o strategie în a-și face produsul și mai interesant. Ambele sunt dual-core, rulează Android 2.3 Gingerbread - customizat...

Kindle Fire se poate spune că are un rival pe seama sa în tableta dezvoltată de Barnes&Noble și Amazon deja gândește o strategie în a-și face produsul și mai interesant. Ambele sunt dual-core, rulează Android 2.3 Gingerbread - customizat intensiv la Kindle Fire și costă sub 249 dolari în SUA.

Atât Barnes&Noble cât și Amazon au punctat cu succes prin eBook readerele lor. Cel mai cunoscut este succesul Amazon cu Kindle și de aceea au și ales să meargă cu un pas în față propunând o tabletă care ar trebui să intre în stocuri din noiembrie 2011.

Uimesc prin caracteristicile hardware rezonabile și prețurile mici. în Europa se vor transforma în euro, dar tot rămân interesante.

Tablete
Date tehnice
Nook tabletKindle Fire
EcranIPS de 7 inch cu rezoluție 1024x600 pixeliIPS de 7 inch cu rezoluție de 1024x600 pixeli
ProcesorDual core la 1 GHzDual-core la 1 GHz
Memorie1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB8 GB spațiu de stocare
GPU--
Sistem de operareAndroid 2.3 GingerbreadAndroid 2.3 Gingerbread
ConectivitateWi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mmWi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm
Cameră foto și videoNuNu
Baterie--
Greutate400 gr.413 gr.
Dimensiuni206 x 127 x 12 mm190 mm x 120 mm x 11.4 mm
Prețuri249 dolari199 dolari
Disponibilitate19 noiembrie 201115 noiembrie 2011

Aș zice că punctează serios și le văd concurente pentru restul tabletelor Android și nu pentru iPad 2 care prin dimensiuni și specificații joacă în liga tabletelor high-end. Kindle Fire și Nook tablet sunt alternative serioase la tabletele ieftine cu Android. Ambele sunt dual-core, Kindle Fire beneficiază și de suportul serviciilor de cloud oferite de Amazon.

Nu au cum să nu iasă în evidență și aspectele negative: lipsește partea de 3G care nu este nici măcar opțională, bluetooth și multe dotări ce acum le consideram de bază.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×