Nokia 701 review - o privire atentă asupra lui Symbian Belle (Video)

2.502 ori
<b>Nokia 701 review - o privire atentă asupra lui Symbian Belle (Video)</b>Prietenii de la Nokia-Club.ro&nbsp;(Daniel Galbinisteanu) au avut în această săptămână ocazia să realizeze un video review pentru telefonul Nokia 701, pe care îl puteți vedea mai jos. Acest handset a fost prezentat în luna august și vine cu...

Prietenii de la Nokia-Club.ro (Daniel Galbinisteanu) au avut în această săptămână ocazia să realizeze un video review pentru telefonul Nokia 701, pe care îl puteți vedea mai jos. Acest handset a fost prezentat în luna august și vine cu Symbian Belle, sistemul de operare care îl urmează pe Symbian Anna.

Nokia România a pus la dispoziție pentru test acest teminal, iar Nokia 701 are atuul celui mai luminos display de pe piață, oferind 1000 de unități nits de luminozitate. în prealabil campionul la acest capitol fusese LG Optimus Black, cu 700 nits, un telefon testat de Mobilissimo.ro aici și dotat cu adevarat cu un display foarte luminos. în ce privește designul, Nokia 701 este foarte asemănător cu Nokia C7, sau mai bine zis identic, după cum se vede clar și în review.

Nokia 701 măsoară 11 mm în grosime, cântărește 131 de grame și vine cu un display TFT de 3.5 inchi, care suporta o rezoluție de 360 x 640 pixeli și folosește tehnologia Nokia ClearBlack. Dotările sale mai includ un CPU de 1GHz, 8 GB memorie internă, 512 MB RAM, 1 GB ROM, slot pentru carduri microSD, o baterie de 1300 mAh și o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED și captura video 720p.

Handsetul costă 290 de euro (fără taxe), iar dacă va face curioși experiența cu Symbian Belle, aveți la dispoziție recenzia video din acest articol. Aflați din ea totul despre noul browser web, modificarea interfatei, ecranele de meniu, iconurile noi și multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×