Noua interfata TouchFLO 3D, prezentata si analizata

Autor:  | Publicat în:  Software 1.442 ori
<b>Noua interfata TouchFLO 3D, prezentata si analizata</b>Odata cu anuntarea noilor telefoane HTC Touch Pro 2 si Touch Diamond 2, am avut ocazia sa vedem si noua versiune a interfatei TouchFLO 3D in actiune. UI-ul reuseste sa imbunatateasca precedentul TouchFLO si ii adauga noi caracteristici, plus o viteza mai...

Odata cu anuntarea noilor telefoane HTC Touch Pro 2 si Touch Diamond 2, am avut ocazia sa vedem si noua versiune a interfatei TouchFLO 3D in actiune. UI-ul reuseste sa imbunatateasca precedentul TouchFLO si ii adauga noi caracteristici, plus o viteza mai mare.

In ultima zi a showului Mobile World Congress 2009, de la Barcelona, HTC si-a prezentat varianta imbunatatita a interfatei TouchFLO 3D. Aceasta s-a incarcat mult mai rapid pe Pro 2 si Diamond 2, decat ar fi facut-o versiunea precedenta de pe primul Pro si Diamond. La o privire rapida asupra UI-ului, descoperim noul tab "Stocks", care ne va tine la curent cu informatiile financiare.

Meniul "Mail" va prezenta previewuri ale mailurilor primite, astfel incat utilizatorul va decide daca va citi sau nu un email tocmai primit. Noua varianta a lui TouchFLO 3D permite utilizatorului sa aranjeze taburile de pe ecran dupa pofta inimii, customizarea dorita de utilizatori fiind acum disponibila, datorita unui ecran Home configurabil.

Veti observa ca tabul "People" integreaza acum toate metodele de comunicare cu un anumit contact (email, SMS, istoric apeluri) intr-o singura fereastra. In plus, pentru a evita frustrarile cauzate de lentoarea incarcarii paginilor web, HTC a lansat ceea ce ei numesc "Push Internet". Prin aceasta functie, TouchFLO va pre-descarca date ale unor anumite site-uri, inainte ca dumneavoastra sa le vizitati. In acest mod, site-ul se va afla in cache si il veti putea vizita fara probleme si fara a astepta ca el sa se incarce.

Ce mai putem spune decat... HTC, geniali ca de obicei...

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×