Nokia N86, telefonul cu camera de 8 megapixeli analizat (Video)

4.397 ori
<b>Nokia N86, telefonul cu camera de 8 megapixeli analizat (Video)</b>Daca erati in cautarea unui vinovat pentru esecul numit Nokia N86, e bine el se numeste Kimmo Nahkamaki si da un interviu pe care vi-l prezentam in clipul urmator. In acesta, product managerul de la Nokia vorbeste despre N86, prezentandu-i avantajele: Se...

Daca erati in cautarea unui vinovat pentru esecul numit Nokia N86, e bine el se numeste Kimmo Nahkamaki si da un interviu pe care vi-l prezentam in clipul urmator. In acesta, product managerul de la Nokia vorbeste despre N86, prezentandu-i avantajele:

Se pare ca nu suntem singurii deranjati de lipsa de originalitate a celor de la Nokia, de vreme ce si comentariile acestui clip indica frustrarea publicului. Acelasi design i se aplica lui N81, N78 si N96, in vreme ce stilul lui N78 a fost copiat la N85, N97 si N86. Este clar ca Nokia are nevoie de un suflu creativ nou si dupa ati putut vedea, exista numeroase concepte pe web care indica existenta unor designeri talentati.

In ciuda faptului ca vine cu o camera de 8 megapixeli si 8 GB de memorie interna, telefonul nu se descurca chiar atat de bine cu pozele pe cat credeti, chiar daca foloseste o lentila Carl Zeiss Tessar. In camerele slab luminate, senzorul foto al telefonului nu face fata provocarii, iar imaginile rezultate sunt dezamagitoare. O dezamagire este si ecranul de 2.6 inchi, care ar fi putut foarte bine sa fie un touchscreen de 3.5 inchi, dupa modelul telefoanelor cu super-camera de la Samsung.

Un telefon cu camera performanta are nevoie si de o interfata pe masura, una care sa aminteasca, chiar si vag de aparatele foto.

Sursa: Youtube.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×