Noua tastatură portrait din Symbian^3 și un nou browser, prezentate În acțiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Symbian 2.238 ori
<b>Noua tastatură portrait din Symbian^3 și un nou browser, prezentate În acțiune (Video)</b>După cum aflasem cu câteva săptămâni în urmă, ar trebui să ne așteptăm la o actualizare a lui Symbian^3 cât de curând și se pare că ea va include un nou browser și o nouă tastatura virtuală, printre altele. Cel puțin așa deducem din...

După cum aflasem cu câteva săptămâni în urmă, ar trebui să ne așteptăm la o actualizare a lui Symbian^3 cât de curând și se pare că ea va include un nou browser și o nouă tastatura virtuală, printre altele. Cel puțin așa deducem din screenshot-urile de mai jos, care prezintă o tastatură portrait QWERTY și browserul nou.

Noua tastatură a primit câteva modificări la capitolul look, astfel că deși tastele rămân așezate paralel, ele sunt puțin mai groase decât în cazul variantei precedente. De asemenea, toate butoanele virtuale de sub QWERTY sunt mai puțin înalte și mai compacte, în vreme ce tasta Simbol/Cifre are afișat 12# în loc de 1*.

noul browser symbian

în mod bizar a dispărut bara-titlu, care afișa și semnalul și viața bateriei, iar acum semnele de punctuație sunt disponibile atunci când scrieți fără caps lock. Am prefera oricând o tastatură SWYPE pe Symbian, mai ales în mod portrait, unde suntem mai predispuși la greșeli. Iată și noul browser din OS-ul Nokia în acțiune:

Observați bara de adrese din partea superioară, faptul că URL-urile și căutarea sunt integrate în aceeași secțiune și omniprezența butonului Back. Sunt aceste funcții de ajuns pentru a salva Symbian?

Noua tastatura Symbian

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×