Un nou BlackBerry Curve, scăpat pe web sub formă de imagini; nume de cod - Sedona

2.037 ori
<b>Un nou BlackBerry Curve, scăpat pe web sub formă de imagini; nume de cod - Sedona</b>Săptămâna trecută a fost dedicată zvonurilor cu privire la noi modele BlackBerry, fie ele Curve, Bold, Torch 2 sau Storm 3. Ei bine iată că terminalul BlackBerry Apollo de săptămâna trecută e acum considerat doar un zvon, iar terminalul a fost...

Săptămâna trecută a fost dedicată zvonurilor cu privire la noi modele BlackBerry, fie ele Curve, Bold, Torch 2 sau Storm 3. Ei bine iată că terminalul BlackBerry Apollo de săptămâna trecută e acum considerat doar un zvon, iar terminalul a fost recent fotografiat și poate fi admirat mai jos.

Diferența față de săptămâna trecută este că numele său de cod este acum Sedona și nu Apollo, acesta din urmă fiind rezervat unui telefon RIM anulat. Noul Curve Sedona rulează BlackBerry OS 6.1, vine cu 512MB RAM și trebuie mentionat că sistemul de notificare de pe noul OS amintește de cel de pe Android.

în mod sigur, handsetul este mai high end decât predecesorii săi, având un procesor de 800 MHz, o cameră de 5 megapixeli și suportând WiFi, HSPA și NFC (conectivitate wireless cu rază scurtă de acțiune, ideală pentru plățile digitale). Display-ul lui Sedona suportă o rezoluție de 480 x 360 pixeli și probabil vom afla mai multe despre telefon la MWC 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×