Tableta Toshiba cu Android 3.0 sosește În primăvară - iată specificațiile sale (Video)

1.336 ori
<b>Tableta Toshiba cu Android 3.0 sosește În primăvară - iată specificațiile sale (Video)</b>Toshiba tocmai a lansat un site-teaser pentru tableta sa cu nume necunoscut încă, dar știm destule despre acest produs încât să ignorăm acest aspect. Ei bine, modelul dual-core va rula Android 3.0 și mai trebuie menționat că în încercarea de...

Toshiba tocmai a lansat un site-teaser pentru tableta sa cu nume necunoscut încă, dar știm destule despre acest produs încât să ignorăm acest aspect. Ei bine, modelul dual-core va rula Android 3.0 și mai trebuie menționat că în încercarea de a-și promova produsul Toshiba nu ezită să atace Apple.

Astfel, aluzii la iPad sunt făcute de cel puțin 2 ori în prezentarea tabletei. Spre exemplu, în secțiunea Specificații, la categoria baterie este amintit faptul că bateria este detașabilă și poate fi înlocuită de oricine știe să folosească o șurubelniță, aluzie la faptul că iPad și iPhone au baterii încorporate.

Tableta Toshiba

în plus, după cum a observat Ina Fried de la AllThingsD, dacă încercați să accesați site-ul tabletei Toshiba de pe un terminal iOS, veți primi următorul mesaj: "Ce păcat... dacă ați fi avut o tabletă Toshiba, ați putut să vă bucurați de întreg Internet-ul. Chiar și de site-uri Flash". încă o lovitură pentru Apple, iar modul de promovare al celor de la Toshiba nu e cel mai ortodox. Revenind la tabletă, aceasta vine cu un procesor Tegra 2 și un display multitouch capacitiv de 10.1 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli.

Dotările sale includ și WiFi, HDMI, slot SD, o cameră frontală de 2MP și una de 5MP în partea din spate, cu suport pentru autofocus. Tableta Honeycomb va sosi pe piață în primăvară și suntem curioși ce nume oficial va primi ea.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×