Noua versiune Google Play Store 4.5.10 include indicator IAP și editare de reviewuri

1.817 ori
<b>Noua versiune Google Play Store 4.5.10 include indicator IAP și editare de reviewuri</b>Acum că tot a sosit o nouă versiune de KitKat, Google a lansat și o variantă nou de Google Play Store. E vorba despre versiunea 4.5.10, care include câteva funcții noi și utile. &nbsp; Deocamdată nu veți primi actualizarea lui Play Store,...

Acum că tot a sosit o nouă versiune de KitKat, Google a lansat și o variantă nou de Google Play Store. E vorba despre versiunea 4.5.10, care include câteva funcții noi și utile.

Deocamdată nu veți primi actualizarea lui Play Store, deoarece ea se face treptat și va dura ceva, dar veți putea instala softul în mod neoficial folosind APK-ul de aici. Se pare că acest update e unul important, de vreme ce ocupa 6.63 MB. El aduce un Activity Feed, stele verzi în locul celor albastre pentru aplicații, avatare circulare și noi fonturi.

Avem parte și de un nou layout pentru review-urile aplicațiilor și un indicator pentru prezența IAP-urilor (in app purchases). O altă modificare este posibilitatea de a edita sau șterge complet o recenzie de aplicație pe care ați scris-o. Veți putea și partaja activity feed-ul via Google+, împreună cu comentariile și ratingurile date aplicațiilor.

Puteți descărca noul Play Store de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×