Noua versiunea Maemo pentru Nokia N900 (public release 1.2), scapata pe web!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.130 ori
<b>Noua versiunea Maemo pentru Nokia N900 (public release 1.2), scapata pe web!</b>Iata ca nici Nokia nu e lipsita de scapari, astfel ca tocmai am descoperit prin intermediul unui forum de specialitate noua versiune de Maemo, sistemul de operare de pe Nokia N900. Este vorba de versiunea Maemo Public Release 1.2, disponibila prin...

Iata ca nici Nokia nu e lipsita de scapari, astfel ca tocmai am descoperit prin intermediul unui forum de specialitate noua versiune de Maemo, sistemul de operare de pe Nokia N900. Este vorba de versiunea Maemo Public Release 1.2, disponibila prin download aici si aici.

Autenticitatea platformei a fost confirmata deja si exista si handseturi pe care OS-ul deja ruleaza. Ce aduce nou Maemo PR 1.2? Printre altele, obisnuitele bug fix-uri, imbunatatiri aduse vitezei de operare, un scrolling mai lin, suport pentru radio FM, o inregistrare video lipsita de buguri si un nou manager pentru aplicatii.

Nokia Maemo 1.2 scapat pe web

De asemenea, noua platforma permite ca odata ce apasati pe o tasta mai mult timp, sa fie afisata tastatura numerica, iar la capitolul defecte, mentionam faptul ca functia Skype video chat lipseste in continuare, ca si pe precedentele versiuni de software. In cele din urma, mentionam si ca versiunea de Flash din acest OS a fost updatata, iar codurile USSD functioneaza acum, fara a fi nevoie de alte aplicatii in plus.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×