Noul ASUS Transformer Pad se lansează pe 5 septembrie, ASUS postează un teaser!

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.088 ori
<b>Noul ASUS Transformer Pad se lansează pe 5 septembrie, ASUS postează un teaser!</b>începe o săptămână tare ocupată și în general o lună ocupată, în care avem parte de multe lansări de marcă la IFA 2013 și eventual și de câteva iPhone-uri noi, dacă ne luăm după zvonuri. ASUS e probabil compania cu cele mai multe...

începe o săptămână tare ocupată și în general o lună ocupată, în care avem parte de multe lansări de marcă la IFA 2013 și eventual și de câteva iPhone-uri noi, dacă ne luăm după zvonuri. ASUS e probabil compania cu cele mai multe produse, alături de Samsung la IFA 2013, iar cei de la ASUS au început deja teasingul cu imaginea de mai jos.

Compania ne promite că ne va "transforma mobilitatea" și ne așteptăm aici la o nouă tableta ASUS Transformer Pad, din câte se pare. Acest teaser se potrivește cu faptul că tableta ASUS K00C a ajuns recent la FCC și a primit aprobarea pentru utilizare. E vorba despre un nou Transformer Pad, deci ne așteptam la un ecran de excepție, eventual cu rezoluție Retina, la un CPU Tegra 4 și la Android 4.3.

Noul ASUS Transformer Pad

Va fi interesant de văzut ce diagonală adopta produsul, dacă e vorba de una de 10 inch sau poate de 12 pentru a contracara un Note de 12 inch, care se afla la rândul său în pregătire. Personal, mă aștept și la un procesor Snapdragon 800 pe această tabletă sau eventual la o surpriză, cum ar fi un CPU 8 core de la Mediatek, care deja colaborează cu ASUS și are un astfel de chip gata de lansare.

Vom afla pe 5 septembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×