Avem și o primă imagine cu Samsung Galaxy Note 12.2, asul din mâneca sud-coreenilor!

1.436 ori
<b>Avem și o primă imagine cu Samsung Galaxy Note 12.2, asul din mâneca sud-coreenilor!</b>în mare putem prezice cam ce va lansa Samsung pe piața de terminale mobile în următoarea jumătate de an, fie că e vorba de modele Galaxy sau alte terminale. Totuși marea necunoscută se afla în domeniul tabletelor cu diagonală mare. Astăzi se...

în mare putem prezice cam ce va lansa Samsung pe piața de terminale mobile în următoarea jumătate de an, fie că e vorba de modele Galaxy sau alte terminale. Totuși marea necunoscută se afla în domeniul tabletelor cu diagonală mare. Astăzi se confirmă o teorie pe care o aveam de ceva vreme și anume că Samsung va intra pe piața de tablete de peste 10 inch.

Modelul SM-P900 a mai fost subiect de zvonuri și se pare că e vorba aici despre un Samsung Galaxy Note 12.2, o tabletă de 12.2 inch care vine să contracareze un posibil iPad Maxi, la rândul său zvon cu puțin timp în urmă. Ceea ce vedeți mai sus este prima randare a noii tablete Samsung cu ecran LCD, pe care am putea-o vedea la IFA 2013, cu puțin noroc.

Ecranul său va suporta o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, iar la interior găsim un procesor 8 core, probabil un Exynos. Samsung trebuie să abordeze cu grijă acest produs, deoarece seria Galaxy Tab 3 nu mi se pare că a avut impactul scontat și nu am auzit până acum cifre de vânzări pentru Note 8.0, deci asta nu e de bine. E loc pe piață pentru o maxi tableta de acest gen?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×