Noul concept Sony Ericsson : telefonul Konan

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 970 ori
<b>Noul concept Sony Ericsson : telefonul Konan</b>Nu este vorba despre un telefon deja existent, branduit pentru a sarbatori celebrul serial sau jocul Conan, care va fi lansat in curand, ci de un terminal care, conform celor de la Sony Ericsson "va revolutiona felul in care folosim telefoanele". Apple...

Nu este vorba despre un telefon deja existent, branduit pentru a sarbatori celebrul serial sau jocul Conan, care va fi lansat in curand, ci de un terminal care, conform celor de la Sony Ericsson "va revolutiona felul in care folosim telefoanele".

Apple iPhone tocmai a reusit sa revolutioneze sistemul de control al telefoanelor mobile si ne indoim ca Sony Ericsson are un as in maneca destul de puternic pentru a zgudui terminalul hit. Conceptul poarta numele de Konan: Beauty Renaissance 2.0. Telefonul arata destul de bine, dar numele sau suna destul de sangeros, mai degraba decat stilat si elegant. Va fi oare handsetul bazat pe o interfata touchscreen sau senzorii de miscare vor intra in actiune?

Poate vom vedea un telefon axat pe gaming, desi designul lui Konan aminteste mai degraba de un music phone. Suspectam un branding Walkman, desi daca terminalul va fi dotat cu o super camera, este posibil ca el sa faca parte din seria Cyber-shot. Toate aceste speculatii isi vor pierde valoarea la primul anunt al celor de la Sony Ericsson, deci va trebui sa urmarim lista de evenimente la care participa compania, pandind noi detalii despre handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×