Nokia va oferi suport pentru plati prin card Visa

878 ori
<b>Nokia va oferi suport pentru plati prin card Visa</b>Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume face echipa cu Chunghwa Telecom din Taiwan, testand o tehnologie care permite abonatilor sa isi foloseasca telefoanele ca moduri de plata prin card Visa. Chunghwa, cel mai mare operator de...

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume face echipa cu Chunghwa Telecom din Taiwan, testand o tehnologie care permite abonatilor sa isi foloseasca telefoanele ca moduri de plata prin card Visa.

Chunghwa, cel mai mare operator de telefonie din Taiwan va incepe testarea noii tehnologii impreuna cu Nokia din data de 1 octombrie. Testele vor fi efectutate pe 500 de clienti ai Bancii Comercial Chinatrust, de-a lungul a 6 luni. Chunghwa spera sa creasca vanzarea ringtone-urilor, imaginilor si clipurilor video, avand de-a face cu o scadere a profiturilor obtinute din serviciile de telefonie. La ora actuala Visa este prezenta in peste 3000 de magazine din Taiwan prin intermediul cititoarelor de carduri fara contact PayWave.

Chipurile incorporate in fiecare terminal Nokia vor stoca detaliile cardurilor, transmise prin asa numitele "campuri de comunicare prin proximitate", tehnologie pusa in aplicare in cazul cititoarelor de carduri PayWave. In timpul perioadei de teste, magazinele vor oferi discounturi persoanelor care probeaza sistemul de plata, norocosii beneficiind si de o serie de cupoane virtuale. Iata ca telefonul mobil se transforma tot mai mult in terminalul total, cu rolul de portofel electronic, PC, audio/video player si consola de jocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×