Noul design al lui Google Play Store Își face apariția și numele Babel confirmat pe Google+

1.218 ori
<b>Noul design al lui Google Play Store Își face apariția și numele Babel confirmat pe Google+</b>Google I/O se desfășoară luna viitoare și ne va aduce o tabletă Nexus de nouă generație, viitorul release Android și la pachet cu acesta noi aplicații Google+, Google Play, Gmail și Google Maps. în ce privește Google Play Store, știam deja...

Google I/O se desfășoară luna viitoare și ne va aduce o tabletă Nexus de nouă generație, viitorul release Android și la pachet cu acesta noi aplicații Google+, Google Play, Gmail și Google Maps. în ce privește Google Play Store, știam deja că trebuie să ne așteptăm la o versiune nouă, iar acum vedem și cum arată noul design în imaginea de mai jos.

Aflați că un preview al lui Google Play 4.0 apăruse pe un profil al unui angajat YouTube, fiind apoi șters rapid. Avem de-a face cu un design ce folosește tema Holo și este foarte curat și bine organizat. Observăm o împărțire mai discretă a segmentelor și o interfață care nu pare a se baza atât de mult pe imagini uriașe și categorii care ocupa mult loc. Paginile pentru fiecare segment, de tip Books sau Apps vor avea un header cu o aplicație principală (sau mai multe, dacă e pe bază de swipe), în vreme ce în partea inferioară a ecranului avem o listă de titluri.

O altă scăpare de la Google confirma existența lui Babel, noul serviciu de chat al gigantului motoarelor de căutare, care ar putea încorpora Google+ (sau mai bine zis messenger-ul său) și Google Talk. Va fi un Google I/O tare interesant și mă aștept și la prezentări cu privire la Project Glass și Chrome.

Google Babel

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×