Smartphone-urile Google Pixel și Pixel XL sunt certificate de GCF; se confirmă faptul că HTC este compania producătoare

980 ori
<b>Smartphone-urile Google Pixel și Pixel XL sunt certificate de GCF; se confirmă faptul că HTC este compania producătoare</b>În timp ce lansarea noilor modele Google Pixel și Pixel XL de pe data de 4 octombrie se lasă așteptată, iată că aflăm între timp faptul că aceste dispozitive tocmai ce au fost certificate de către agenția GCF. Descoperim astfel că HTC este într-adevăr

Pe data de 4 octombrie cei de la Google vor prezenta oficial noile smartphone-uri Pixel și Pixel XL - produse care în ultimele câteva zile și-au făcut apariția în numeroase imagini 3D și fotografii. Descoperim astăzi că cei de la Global Certification Forum (GCF) tocmai ce au certificat cele două dispozitive, confirmând totodată și faptul că taiwanezii de la HTC sunt într-adevăr partenerii Google pentru această nouă serie de handset-uri.

Google Pixel

Modelul Pixel cu display de 5 - 5.2 inch poartă numele de cod G-2PW2100 / G-2PW2200, pe când varianta phablet ce urmează a ne oferi un panou de 5.5 inch poartă numele de cod G-2PW4100 / G-2PW4200. Ambele smartphone-uri oferă conectivitate 4G LTE, și după cum bine știm acestea urmează a împărți câteva dotări hardware precum procesorul, cantitatea de memorie RAM și camera foto principală.

Pixel XL

Așteptăm la pachet un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820/821, un chip de 4 GB memorie RAM, 32 GB de stocare standard și camere foto principale de 12 megapixeli similare cu cele de pe Nexus 6P și Nexus 5X. Android 7.0 Nougat va rula aici, și vom primi în continuare porturi USB Type-C cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă, și un scanner de amprente de asemenea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×