Noul design GSMArena e primit cu feedback negativ de către cititorii site-ului

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.190 ori
<b>Noul design GSMArena e primit cu feedback negativ de către cititorii site-ului</b>Luna trecută GSMArena sărbătorea 15 ani de activitate, iar cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă pentru a marca intrarea &icirc;n anul 16 site-ul a primit şi un design nou. Ei bine se pare că acesta nu a fost prea bine primit de către cititori, după...

Luna trecută GSMArena sărbătorea 15 ani de activitate, iar cu câteva zile în urmă pentru a marca intrarea în anul 16 site-ul a primit şi un design nou. Ei bine se pare că acesta nu a fost prea bine primit de către cititori, după cum se vede în secţiunea de comentarii.

Pentru cei care nu ştiu, GSMArena este un site cu bazele în Bulgaria şi este una dintre cele mai active surse de ştiri şi conţinut legat de telefoane mobile, accesorii, tablete şi telecom. Problema cu noul design e faptul că zona centrală a articolelor şi chiar şi paginile descriptive pentru telefoane au fost mutate către dreapta.

Abuzul de gri, în diferite nuanţe nu e văzut bine şi site-ul se încarcă mai greu acum în Chrome, conform utilizatorilor. Personal pagina principală mi se pare un dezastru, cu un Phone Finder înghesuit, un slider din header total haotic şi nişte tile-uri care se încaleca fără a oferi o idee clară pe ce apeşi. Mi se pare şi incredibil faptul că pentru a vedea comentariile unui articol eşti transportat la o nouă ferestra şi ele nu sunt afişate în aceeaşi fereastră.

Voi ce părere aveţi despre acest design? Se pare că el e primit mult mai rece decât a fost primit noul Mobilissimo.ro, în diferitele teasere de până acum. Apropo! Cei care doresc să facă parte din echipa de Beta Testing al noului nostru site, sunt așteptați să se înregistreze pe Forum și să ne solicite accesul pe mail (erwin(at)mobilissimo.ro) sau PM!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×