Noul Google Nexus 6 ar putea fi o versiune mai simplă a lui LG G3

1.282 ori
<b>Noul Google Nexus 6 ar putea fi o versiune mai simplă a lui LG G3</b>După ce în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, vice-președintele Google afirma că noul Google Nexus 6 va fi lansat în cea de-a 2-a parte a acestui an, iată că zvonurile cu privire la acest terminal au început deja să își facă...

După ce în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, vice-președintele Google afirma că noul Google Nexus 6 va fi lansat în cea de-a 2-a parte a acestui an, iată că zvonurile cu privire la acest terminal au început deja să își facă apariția pe web.

Potrivit unei surse ce a dorit să rămână anonimă, Nexus 6 va fi o versiune lightweight a lui LG G3, care ar putea însemna mai degrabă o versiune diferită din punct de vedere al design-ului față de LG G3, și nu diferită din punct de vedere al dotărilor hardware.

Se zvonește să LG G3 va dispune de un display cu rezoluție 2K, un procesor pe 64-bit și o cameră foto principală de 16 megapixeli. De asemenea, unele surse afirmă că tot producătorul LG se va afla în spatele contractului pentru fabricarea primului smartwatch Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×