Promițătorul rival al lui Siri, Cortana prezentat În acțiune Într-un clip hands on (Video)

958 ori
<b>Promițătorul rival al lui Siri, Cortana prezentat În acțiune Într-un clip hands on (Video)</b>Direct de la Microsoft vine Cortana, un asistent virtual care va rivaliza cu Siri, S Voice și alte soluții rivale, inclusiv Google Now. La acest sistem se lucrează de ceva vreme și acum vedem mai jos și un clip hands on cu Cortana. &nbsp; Observați...

Direct de la Microsoft vine Cortana, un asistent virtual care va rivaliza cu Siri, S Voice și alte soluții rivale, inclusiv Google Now. La acest sistem se lucrează de ceva vreme și acum vedem mai jos și un clip hands on cu Cortana.

Observați că înainte de a începe să folosim Cortana trebuie să facem câteva setări și să ne exprimăm câteva preferințe. Interfața acestui sistem este minimalista, iar asistentul virtual e activat ținând apăsat pe butonul Search. Se pare ca pe acest device Cortana are parte și de un Live Tile propriu, iar procesul său de setup pare destul de rapid.

Cortana va cere și o serie de permisiuni, precum cele legate de localizare, input vocal, contacte, calendar, istoricul căutărilor, mailuri, mesaje text și istoric al browserului. După ce vă logați în contul Microsoft veți răspunde la 4 întrebări legate de preferințe. Vedem în video și o setare nouă, numită Quiet Hours, care îi permite lui Cortana să răspundă sau să administreze apelurile și mesajele în vreme ce dormiți.

BUILD 2014 tocmai a devenit mai interesant...

​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×