Noul Google Nexus 7 - primele impresii (video)

2.424 ori
<b>Noul Google Nexus 7 - primele impresii (video)</b>ASUS a organizat o masă rotundă unde vedeta a fost noua tabletă Google Nexus 7. Termenul sub care va fi comercializată pe plan local: Noul Google Nexus 7. Nu s-a optat pentru Google Nexus 7 2 sau Google Nexus 7 2013.&nbsp; &nbsp; Nu o să insist prea...

ASUS a organizat o masă rotundă unde vedeta a fost noua tabletă Google Nexus 7. Termenul sub care va fi comercializată pe plan local: Noul Google Nexus 7. Nu s-a optat pentru Google Nexus 7 2 sau Google Nexus 7 2013. 

Nu o să insist prea tare pe specificațiile hardware pentru că sunt sigur că le cunoașteți: display de 7 inch cu rezoluție FHD / 1920x1200 pixeli (323 ppi), hardware preluat de la Google Nexus 4: Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core, Adreno 320 GPU, 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare. Versiunea de 16 GB Wi-Fi va costa în jur de 1199 lei, iar cea de 32 GB cu 4G se oprește pe la 1749 lei. Tableta va fi disponibilă pe plan local de la începutul lui septembrie 2013, pe cale oficială.

Normal că am fost curios și am butonat device-ul, în sens figurat. Display-ul FHD este un prim punct de atracție. Se vede excelent cu o singură problemă. Mi-a dat impresia că reflectă spațiul ambiant destul de serios, peste generația anterioară. Noul Google Nexus 7 mizează pe o greutate și grosime redusă. Plasticul de pe spate este mat, dă un grip bun. Plus că tableta este ceva mai lungă, de aici o manevrare ceva mai facilă cu o singură mână în modul portrait.

Google Nexus 7

Rulează Android 4.3 Jelly Bean și dacă ați văzut un Nexus 4, GALAXY Nexus sau Google Nexus 7 din generația anterioară știți despre ce este vorba. Se mișcă excelent prin meniu, tranzițiile sunt efectuate fulgerător, fără pic de lag și cred că în combinație cu un display FHD se transformă într-un adevărat device de gaming, clipurile video se văd excelent.

Merită noul Google Nexus 7 să fie achiziționat?

​

Cu siguranță că da. Aș zice că este tableta celor care cunosc sistemul Android, celor care mizează pe un device din categoria premium. Aștept să testez device-ul, să văd care-i treaba cu efectul de oglindă al display-ului FHD de 7 inch și cum punctează la autonomie. Bateria a fost redusă față de generația anterioară, iar procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro este ma gurmand decât Tegra 3 quad-core.

Google Nexus 7

Din păcate aplicațiile și jocurile din Google Play nu pun noul device la treabă, în sensul bun al termenului. Nu sunt titluri care să randeze într-un mod cu adevărat uimitor pe display-ul FHD, se vor mișca la fel indiferent că le joci pe Nexus 7, pe o tabletă low-cost de 700 lei sau pe Nexus 7 din 2012. Multă putere și un superb display fără a fi utilizate la maxim.

Un Google Nexus 7 2013 cu NVIDIA Tegra 4 mi-ar fi plăcut și mai mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×