Un clip fantastic explică traseul luminii În camera de 41 MP și crearea imaginii pe Nokia Lumia 1020 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.317 ori
<b>Un clip fantastic explică traseul luminii În camera de 41 MP și crearea imaginii pe Nokia Lumia 1020 (Video)</b>Reprezentantul de vânzări Nokia Salvador Padilla a creat un clip fantastic, care ilustrează modul în care lumina pătrunde prin lentila camerei lui Nokia Lumia 1020 și arată cum o scenă reală devine imagine digitală la nivel microscopic. &nbsp;...

Reprezentantul de vânzări Nokia Salvador Padilla a creat un clip fantastic, care ilustrează modul în care lumina pătrunde prin lentila camerei lui Nokia Lumia 1020 și arată cum o scenă reală devine imagine digitală la nivel microscopic.

Dincolo de specificații, de cifre și statistici, astfel de video-uri epice dau o senzație de măreție asociată de obicei noilor tehnologii și revoluției în orice domeniu. Observați cum e transportată lumina prin cele 6 lentile, cum ajunge la senzor și apoi cum informația e transportată sub formă de semnal electric către ecranul PureMotion HD+.

Lumia 1020 vine cu o variantă evoluată a camerei de 41 de megapixeli pe care am văzut-o pe Pureview 808 cu un an în urmă. Telefonul suporta zoom optic 3X și înregistrează video Full HD la 24, 25 sau 30 FPS, cu captura audio stereo deosebită, datorită tehnologiei Rich Recording. Blițul Xenon se remarcă și el drept superior oricărui bliț LED de pe orice terminal Android. Savurați acest clip și în special muzica!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×