Telefoane noi În portofoliul Orange România (Galaxy S4 Zoom și Huawei Ascend Mate) și În portofoliul Vodafone (HTC Desire 200, Galaxy S4 Mini și altele)

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.987 ori
<b>Telefoane noi În portofoliul Orange România (Galaxy S4 Zoom și Huawei Ascend Mate) și În portofoliul Vodafone (HTC Desire 200, Galaxy S4 Mini și altele)</b>Noutățile verii includ câteva lansări interesante din partea principalilor operatori de pe piața din România. E vorba despre Orange,care a adus în ofertă să terminalele Samsung Galaxy S4 Zoom și Huawei Ascend Mate și Vodafone România, care în...

Noutățile verii includ câteva lansări interesante din partea principalilor operatori de pe piața din România. E vorba despre Orange,care a adus în ofertă să terminalele Samsung Galaxy S4 Zoom și Huawei Ascend Mate și Vodafone România, care în ultimele săptămâni au introdus în portofoliu telefoane că Galaxy S4 Mini, HTC Desire 200, BlackBerry Z10 LTE și Samsung Galaxy Mega 6.3 LTE 8 GB.

credit imagine

Rețineți că Orange oferă în exclusivitate modelul Huawei menționat mai sus, un mega terminal cu ecran de 6.1 inch, pe care îl puteți vedea analizat în tandem cu Galaxy Mega 6.3 în comparația lui Emil Dragotă.

Huawei Ascend Mate vine cu o rezoluție 720p, 2 GB RAM, conectivitate HSDPA, Bluetooth 4.0, camera de 8 megapixeli și procesor quad core Huawei K3V2. Acest phablet dispune și de o baterie Li-Ion de 4050 mAh.

Orange are disponibil și "exclusiv în magazinul online" telefonul Samsung Galaxy S4 Zoom, care este dotat cu o cameră foto de 16 megapixeli cu senzor CMOS, zoom 10x și stabilizator ooptic de imagine. Handsetul vine cu ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inch, 8 GB memorie internă, 1.5 GB RAM și procesor dual core de 1.5 GHz, plus baterie Li-Ion de 2330 mAh.

Huawei Ascend Mate poate fi achiziționat la prețul de 49 de euro cu abonament Pantera 39 pe 2 ani, iar Galaxy S4 Zoom are un preț recomandat de 99 de euro cu abonament Pantera 39 pe 2 ani. Despre Samsung Galaxy S4 Mini știți deja aproape tot, aceasta fiind o variantă mai mică de S4, cu ecran qHD și procesor Snapdragon 400 dual core. Pregătim un review detaliat pentru voi, iar produsul costă 89 de euro la Vodafone cu abonament Red 45 pe 2 ani.

HTC Desire 200 e mai accesibil, la prețul de 19 euro, cu abonament Smart Nelimitat Online pentru 2 ani. Telefonul vine cu procesor de 1 GHz, ecran LCD de 3.5 inch, GPS, baterie de 1230 mAh, camera de 5 MP și memorie internă de 4 GB. Samsung Galaxy Mega 6.3 LTE costă doar un euro cu abonament Red 65 pe 2 ani sau 489 de euro la liber, iar acesta este un phablet de 6.3 inch, cu procesor dual core de 1.7 GHz, rezoluție 720p, 8 GB memorie internă și camera de 8 megapixeli în spate.

în cele din urmă BlackBerry Z10 LTE aduce și conectivitate 4G LTE terminalului testat de noi deja și la Vodafone acest model costă 39 de euro cu abonament Red 65 pe 2 ani sau 529 euro la liber.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×