Noul HTC Butterfly primește numele de cod B2 și ar putea avea specificații În genul lui M8

Autor:  | Publicat în:  HTC 712 ori
<b>Noul HTC Butterfly primește numele de cod B2 și ar putea avea specificații În genul lui M8</b>HTC pregătește un nou smartphone din seria Butterfly, iar noul venit a primit astăzi numele de cod B2 și aparent va avea specificații în genul celor de pe HTC One M8. Se pare că acest terminal va fi vândut doar pe piețe asiatice, precum Hong...

HTC pregătește un nou smartphone din seria Butterfly, iar noul venit a primit astăzi numele de cod B2 și aparent va avea specificații în genul celor de pe HTC One M8. Se pare că acest terminal va fi vândut doar pe piețe asiatice, precum Hong Kong, Taiwan, Japonia și altele.

Am mai auzit despre un nou Butterfly la începutul lunii aprilie, iar atunci el avea numele de cod 0PAJ3. Acum avem codul B2 și știm că acest handset va avea cam 80% din specificațiile unui M8, dar camera de 4 Ultrapixel Duo de pe acesta va fi înlocuită de una de 13 megapixeli. în plus și designul va fi schimbat și în loc de carcasa metalică, vom avea parte de una din policarbonat, cel mai probabil.

La noi modelele Butterfly au ajuns greu și târziu, deci nu ne încântă prea tare vestea. în schimb mă întreb cât mai avem de așteptat până se lansează interesantul HTC One M8 Prime sau HTC M8 Ace, care ar putea aduce dotări de M8 într-un ambalaj din plastic și cu un preț mai mic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×