BBK lansează oficial cameraphone-ul Vivo Xshot; acesta vine cu un senzor frontal de 8 megapixeli ce dispune de bliț LED (Video)

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.112 ori
<b>BBK lansează oficial cameraphone-ul Vivo Xshot; acesta vine cu un senzor frontal de 8 megapixeli ce dispune de bliț LED (Video)</b>în cursul zilei de ieri pe lângă Huawei Ascend P7 a fost lansat și un nou terminal ce își are originile tot în China, terminal numit Vivo Xshot. Creația companiei BBK vine cu un design foarte atractiv, cât și cu funcții concentrate pe camera...

în cursul zilei de ieri pe lângă Huawei Ascend P7 a fost lansat și un nou terminal ce își are originile tot în China, terminal numit Vivo Xshot. Creația companiei BBK vine cu un design foarte atractiv, cât și cu funcții concentrate pe camera foto, sau mai bine zis pe ambele foto ce dispun de bliț-uri LED.

Vivo Xshot dispune de un display Full HD de 5.2 inch, un amplificator audio Maxim MAX97220, o baterie de 2.600 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat ce vine la pachet cu interfața Functouch OS UI. La capitolul putere de procesare, aflați că Vivo Xshot va fi disponibil fie în varianta cu procesor Snapdragon 800 + 2 GB RAM, fie în varianta cu procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz și 3 GB memorie RAM.

Vivo Xshot

Pe partea de fotografie, Vivo Xshot oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony și apertură f/1.8. De asemenea, această unitate beneficiază de OIS, declanșator foto în 2 faze, bliț LED dual și captură video la rezoluție 4K. Pe partea frontală vom regăsi un senzor de 8 megapixeli ce dispune la rândul său de un bliț LED ce ne va permite realizarea de selfie-uri chiar și în întuneric.

Vivo Xshot

Din punct de vedere al dimensiunilor, Vivo Xshot măsoară 146.6 mm în lungime, 73.3 mm în lățime și 7.99 mm în grosime. Totodată, aflăm că greutatea acestui terminal va fi de 148 grame, terminale ce integrează și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

BBK lansează oficial cameraphone-ul Vivo Xshot; acesta vine cu un senzor frontal de 8 megapixeli ce dispune de bliț LED (Video)

în timp ce modelul cu procesor Snapdragon 800 va fi comercializat doar în versiunea de 16 GB la prețul de 480$, modelul mai performant ce aduce 32 GB și procesor Snapdragon 801 va fi vândut pe piață pentru aproximativ 560$. Pentru moment nu se știe dacă Vivo Xshot va ajunge și pe plan internațional.

vivo xshot


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×