BBK lansează oficial cameraphone-ul Vivo Xshot; acesta vine cu un senzor frontal de 8 megapixeli ce dispune de bliț LED (Video)

1.153 ori
<b>BBK lansează oficial cameraphone-ul Vivo Xshot; acesta vine cu un senzor frontal de 8 megapixeli ce dispune de bliț LED (Video)</b>în cursul zilei de ieri pe lângă Huawei Ascend P7 a fost lansat și un nou terminal ce își are originile tot în China, terminal numit Vivo Xshot. Creația companiei BBK vine cu un design foarte atractiv, cât și cu funcții concentrate pe camera...

în cursul zilei de ieri pe lângă Huawei Ascend P7 a fost lansat și un nou terminal ce își are originile tot în China, terminal numit Vivo Xshot. Creația companiei BBK vine cu un design foarte atractiv, cât și cu funcții concentrate pe camera foto, sau mai bine zis pe ambele foto ce dispun de bliț-uri LED.

Vivo Xshot dispune de un display Full HD de 5.2 inch, un amplificator audio Maxim MAX97220, o baterie de 2.600 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat ce vine la pachet cu interfața Functouch OS UI. La capitolul putere de procesare, aflați că Vivo Xshot va fi disponibil fie în varianta cu procesor Snapdragon 800 + 2 GB RAM, fie în varianta cu procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz și 3 GB memorie RAM.

Vivo Xshot

Pe partea de fotografie, Vivo Xshot oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor Sony și apertură f/1.8. De asemenea, această unitate beneficiază de OIS, declanșator foto în 2 faze, bliț LED dual și captură video la rezoluție 4K. Pe partea frontală vom regăsi un senzor de 8 megapixeli ce dispune la rândul său de un bliț LED ce ne va permite realizarea de selfie-uri chiar și în întuneric.

Vivo Xshot

Din punct de vedere al dimensiunilor, Vivo Xshot măsoară 146.6 mm în lungime, 73.3 mm în lățime și 7.99 mm în grosime. Totodată, aflăm că greutatea acestui terminal va fi de 148 grame, terminale ce integrează și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB.

BBK lansează oficial cameraphone-ul Vivo Xshot; acesta vine cu un senzor frontal de 8 megapixeli ce dispune de bliț LED (Video)

în timp ce modelul cu procesor Snapdragon 800 va fi comercializat doar în versiunea de 16 GB la prețul de 480$, modelul mai performant ce aduce 32 GB și procesor Snapdragon 801 va fi vândut pe piață pentru aproximativ 560$. Pentru moment nu se știe dacă Vivo Xshot va ajunge și pe plan internațional.

vivo xshot

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×