Noul HTC One (M8) Își face apariția Într-un video hands-on de peste 12 minute

1.670 ori
<b>Noul HTC One (M8) Își face apariția Într-un video hands-on de peste 12 minute</b>Odată cu scăpările masive de imagini și informații despre Noul HTC One se pare că astăzi avem ocazia să aruncăm o privire mult mai detaliată asupra acestuia prin intermediul unui video hands-on ce a fost postat pe YouTube. &nbsp; ​...

Odată cu scăpările masive de imagini și informații despre Noul HTC One se pare că astăzi avem ocazia să aruncăm o privire mult mai detaliată asupra acestuia prin intermediul unui video hands-on ce a fost postat pe YouTube.

​

Persoana, sau mai bine zis copilul în mâinile căruia a ajuns acest terminal declară că l-a primit mai devreme pentru că este “sponsorizat”. Pe parcursul videoclipului putem vedea și o comparație între acesta și vechea generație HTC One, atât la capitolul design, cât și la capitolul redare audio.

De asemenea, putem vedea în acțiune noua interfață HTC Sense 6.0 și butoanele de navigare software on-screen. Pe lângă aceste lucruri, aflăm că Noul HTC One va dispune de un slot pentru carduri microSD, funcție ce va fi foarte apreciată. Rămâne de văzut dacă Noul HTC One tocmai și-a dezvăluit toate secretele sau încă mai rămân surprize pentru lansarea din 25 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×