Prețul phablet-ului HTC Desire 816 dezvăluit din greșeală

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.812 ori
<b>Prețul phablet-ului HTC Desire 816 dezvăluit din greșeală</b>Unul dintre device-urile recent lansate de către cei de la HTC în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 a fost și modelul Desire 816. Acesta adoptă un design similar cu HTC One și păstrează difuzoarele stereo BoomSound, la fel ca și modelul...

Unul dintre device-urile recent lansate de către cei de la HTC în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014 a fost și modelul Desire 816. Acesta adoptă un design similar cu HTC One și păstrează difuzoarele stereo BoomSound, la fel ca și modelul flagship de anul trecut.

Din câte se pare, în cursul acestei zile, pe platforma Weibo, producătorul HTC a publicat o serie de documente ce au scos la iveală prețul noului Desire 816, care va fi de aproximativ 325$ (1.100 lei), un preț foarte bun pentru un astfel de phablet.

Prețul phablet-ului HTC Desire 816 dezvăluit din greșeală

Printre principalele specificații ale lui HTC Desire 816 putem menționa display-ul HD de 5.5 inch, procesorul quad-core de 1.6 GHz, camera principală de 13 megapixeli și nu în ultimul rând camera frontală de 5 megapixeli. De asemenea, telefonul mai vine cu 1.5 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×